Hinnasto

Irtovarausten ja vakiovuorovarausten hinnat ovat samat. Pelitunti maksetaan ennen tunnin alkua hallin kassalle. Katso muut maksutavat tältä sivulta alempaa!
Suosittelemme kätevää verkkomaksua!

Yhtiöllä on oikeus laskuttaa maksamatta jäänyt irtovuoro vuoroa seuraavana päivänä ja lisätä laskuun laskutuslisä 2,00€.

Mahdolliset kuukauden aikana rästiin jääneet vakiovuorojen pelimaksut laskutetaan aina kuun viimeinen päivä sähköpostiin lähtevällä laskulla ja laskuun lisätään laskutuslisä 2,00€.

KESÄHINNAT 1.6.-12.8.2018

Kaikkina päivinä ja kellonaikoina:
Tennis, sulkapallo ja squash: 12 € / h
Salibandy 40 € / h
Pingis ei ole kesällä avoinna.

Kesän 1.6.-12.8. pelitunnit on maksettava varauksen yhteydessä verkkomaksuna, kassasaldolla tai sarjakortilla (käy kesällä millloin vaan tennis, sulkis, squash). Maksa itsellesi ajoissa kassasaldoa tai lunasta sarjakortteja. Henkilökunta ei ole kesällä toimistossa kuin 1.6. ja 4.-8.6. klo 17-21. Yritykset ja seurat voivat pyytää laskutusluvan kesän tunteihin. Pyyntö sähköpostiin tai yhteydenottolomakkeella.

HINNAT 13.8.2018 – 31.5.2019 (samat kuin 2017-2018)

TENNIS

  • arkisin 8 -15.30 alkavat tunnit 14 € / h
  • arkisin 16 ja sen jälkeen + la/su 24 € / h

SULKAPALLO – aina 14 € / h

SQUASH – aina 12 € / h

PINGIS – aina 5 € / h

SALIBANDY

  • arkisin ma-pe 8 -15 alkavat tunnit 40 € / h
  • arkisin 16 alkavat ja sen jälkeen + la/su 90 € / h

 

Voit maksaa kassallamme itsellesi halutun määrän kassasaldoa kaikilla meillä hyväksytyillä maksuvälineillä. Myynnissä myös edullisia elektronisia sarjakortteja arkipäivien tenniksen, sulkapallon ja squashin päivätunteihin (kesällä sarjakortti on voimassa joka päivä ja mihin kellonaikaan tahansa noihin lajeihin). Voit sitten käyttää kassasaldoasi tai sarjakorttisaldoasi tehdessäsi nettivarauksia! Jos joudut perumaan hyväksytyn peruutusajan puitteissa kassasaldolla tai sarjakortilla maksamasi tunnin niin kassasaldo tai sarjakorttisaldo palaa tilillesi.

Pelituntien maksu on nyt mahdollista myös verkkomaksuna! Voit maksaa irtovaraukset tai vakiovuorojasi helposti verkkomaksuina.

Mikäli joudut perumaan varatun ja maksetun tunnin, niin sinulle jää verkkomaksusaldoa. Katso miten hyödynnät sen tulevaan varaukseen TÄSTÄ

Tulevia tunteja voit maksaa kuinka pitkälle tahansa ja aiempia kuluvan kuun. Mikäli maksat irtovuoroja verkkomaksuina niin maksu on tehtävä varauksen yhteydessä vai viimeistään pelipäivän aikana. Ohje pelitunnin maksamiseen verkkomaksuna pelivuoron jälkeen: AIEMPIEN VARAUSTEN MAKSU