Ajankohtaista

15-16.8. Racketlon SM Tuusulan Tenniskeskus

Boom Boom Boom

15-16.8. Racketlon SM Tuusulan Tenniskeskus

TTC Boom järjestää Joukkue- ja Nelinpelin SM kilpailut. Samassa yhteydessä järjestetään myös opiskelijoiden SM-kisat.

Ilmoittautuminen on avattu ja ilmoittautumisia on jo melko runsaasti. Mailapelaajat ovatkin odottaneet tositoimiin pääsyä ja into kisaamiseen on kova. Mukaan on tulossa ensikertalaisia höntsääviä kaveriporukoita sekä eliittisarjan taitureita. Ja varmasti kaikkea siltä väliltä. Pelattavista luokista löytyy kaikille omantasoisensa peliluokka. Luvassa on useampia otteluita menestyksestä riippumatta.

Boomin joukkuekokoonpanot ovat vielä hieman auki mutta miesten joukkueen runkopelaajina ovat nuorten joukkuekisan Maailmanmestarit Joel Pennanen ja Oskari Laiho. Englantilaisvahvistus Piers Bodenin osallistuminen on vielä hieman epävarmaa. Naisten puolella joukkueeseen löytyvät ainakin kokemusta ja menestystä omaavat Heli Mäkelä ja Terhi Virtanen.

Mukaan kisoihin on tulossa racketlonin Suomen ranking ykkönen ja maailman ranking 8. Luka Penttinen sekä useampia MM ja EM mitaleita urallaan rohmunnut Tommi Laine. Vielä vahvistamattomia, mutta aiemminkin racketlon SM-kisoissa esiintyneistä tähdistä on lupa odottaa paikalle: Heke Mustonen, Squash ammattilainen ja racketlonin Finnish Open mestari. Otto Tennilä, pöytätenniksen maajoukkuepelaaja ja Mr Pongfinity. Sensei Otto on maailmalla ehkä Suomen tunnetuin pingispelaaja. Tennislegenda Veli Paloheimo ja monia muita mailapelitaitureita

Kisasivuilta löytyy ilmoittautumislomake, tietoa pelattavista luokista ja paljon muuta. https://ttcboom.sporttisaitti.com/racketlon-joukkue-nelinp…/

Vallitseva covid-19 aiheuttanee joitain erikoisjärjestelyjä lähinnä käsihygienian suhteen. Esim. ruokahuollon järjestäminen on vielä auki nykyisten rajoitusten vuoksi.

Tervetuloa pelaamaan ja katsomaan kisoja sankoin joukoin (max. sankoin on tällä hetkellä 500 )