Ajankohtaista

2.5.2020

AVAAMME HALLIN RAJOITETUSTI 11.5.2020

HUOMIOI OHJEET MYÖS KORONAVIRUSTILANTEEN MUKAAN.

Avaamme hallimme perinteisessä ns. kesän itsepalvelumoodissa 11.5. Loppukevään vakiovuorot eivät ole voimassa, mutta irtovarauksia voi tehdä ja ne on maksettava varausten yhteydessä. Varausjärjestelmä on avoinna ja sen etusivulla on samat ohjeet kuin tässä alla maksuista ja maksutavoista sekä ohjeistuksesta koronaviruksen kannalta huomioitavista asioista. Salibandyhalli avataan 1.6. ja varauksia voi sinnekin jo tehdä.

ITSEPALVELUAJAN OHJEISTUS 11.5.-16.8.2020

Pelitunnit ajalla 11.5.-16.8. on maksettava varauksen yhteydessä verkkomaksuna, kassasaldolla tai sarjakortilla (sarjakortti käy milloin vaan tennis, sulkapallo ja squash). Varsinkin, jos hyödynnät liikuntarahoja, niin maksa itsellesi ajoissa kassasaldoa tai lunasta sarjakortti. Henkilökunta on toimistossa vain 11.5.-29.5 ARKISIN klo 17-20. Silloin voit käydä maksamassa itsellesi saldoa tai ostaa sarjakortin. Se on myös ainoa aika, jolloin varuste- ja virvokemyynti on avoinna. Käteistä rahaa emme mielellämme ota vastaan. Yritykset ja seurat voivat pyytää sähköpostimme kautta laskutusluvan kesän tunteihin. Pingis on kesällä suljettu.
VARMISTA ETTEI PELITOSSUISTASI JÄÄ MITÄÄN JÄLKIÄ KENTTIIN ETKÄ KÄYTÄ SAMOJA JALKINEITA ULKONA JA MEIDÄN SISÄKENTILLÄMME! JOS TULET SISÄLLE LIKAISLLA ULKOJALKINEILLA TAI TENNISTOSSUILLA MASSAKENTILTÄ, NIIN JÄTÄ JALKINEET JO TUULIKAAPPIIN TAI HETI ETEISEN PUOLELLE.

TOIMINTAOHJEISTUS PELAAJILLE KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI

Jokainen pelaaja on vastuussa itsestään ja päätöksestään lähteä pelaamaan. Tenniskeskukseen saa tulla ainoastaan, jos tuntee itsensä täysin terveeksi. Hallille ei myöskään saa tulla, jos joku samassa taloudessa asuvista on sairaana. Turvavälisäännöt pätevät kaikessa toiminnassa. Mene pelikentälle vasta kun vuorosi alkaa ja edelliset ovat kokonaan poistuneet. Sulkapallossa on käytössä vain kentät 1, 3 ja 5, jotta väliä olisi tarpeeksi. Noudata kenttänumerointia. Kättely pelikavereiden ja muiden kanssa on kielletty. Suojaathan suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla/hihalla, jos yskit tai aivastat ja laitat kaikki paperinenäliinat ja käsipyyhkeet suoraan roskakoreihin. WC-tilat ja pukuhuoneet/suihkut ovat rajoitetusti avoinna. Niiden käyttöä kannattaa kuitenkin välttää ja pukuhuoneissa ja suihkuissa saa olla vain yksi henkilö tai perhe kerrallaan. Muistutamme käsihygienian tärkeydestä ennen pelejä ja pelien aikana. Hallissa on saippua-automaatit ja paperipyyhkeet kaikissa wc-tiloissa sekä desifiointiannostelija sisäänkäynnin aulassa. Kaikilla kentilllä on desifiointiainepullot. Riskiryhmään kuuluville ei suositella pelaamista. Ulkomailta saapuvien tulee noudattaa 14 päivän karanteenisuositusta ennen hallissa pelaamista.

takaisin ylös