Ajankohtaista

HALLI ON AVOINNA

HUOMIOI OHJEET MYÖS KORONAVIRUSTILANTEEN MUKAAN.

ITSEPALVELUAJAN OHJEISTUS 1.6.-16.8.2020

Pelitunnit ajalla 1.6.-16.8. on maksettava varauksen yhteydessä verkkomaksuna, kassasaldolla tai sarjakortilla (sarjakortti käy milloin vaan tennis, sulkapallo ja squash). Yritykset ja seurat voivat pyytää sähköpostimme kautta laskutusluvan kesän tunteihin. Henkilökunta ei ole paikalla. Pingis on kesällä suljettu.

VARMISTA ETTEI PELITOSSUISTASI JÄÄ MITÄÄN JÄLKIÄ KENTTIIN ETKÄ KÄYTÄ SAMOJA JALKINEITA ULKONA JA MEIDÄN SISÄKENTILLÄMME! JOS TULET SISÄLLE LIKAISLLA ULKOJALKINEILLA TAI TENNISTOSSUILLA MASSAKENTILTÄ, NIIN JÄTÄ JALKINEET JO TUULIKAAPPIIN TAI HETI ETEISEN PUOLELLE.

TOIMINTAOHJEISTUS PELAAJILLE KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI

Jokainen pelaaja on vastuussa itsestään ja päätöksestään lähteä pelaamaan. Tenniskeskukseen saa tulla ainoastaan, jos tuntee itsensä täysin terveeksi. Hallille ei myöskään saa tulla, jos joku samassa taloudessa asuvista on sairaana. Turvavälisäännöt pätevät kaikessa toiminnassa. Mene pelikentälle vasta kun vuorosi alkaa ja edelliset ovat kokonaan poistuneet. Kättely pelikavereiden ja muiden kanssa on kielletty. Suojaathan suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla/hihalla, jos yskit tai aivastat ja laitat kaikki paperinenäliinat ja käsipyyhkeet suoraan roskakoreihin. WC-tilat ja pukuhuoneet/suihkut ovat rajoitetusti avoinna. Niiden käyttöä kannattaa kuitenkin välttää ja pukuhuoneissa ja suihkuissa saa olla vain yksi henkilö tai perhe kerrallaan. Muistutamme käsihygienian tärkeydestä ennen pelejä ja pelien aikana. Hallissa on saippua-automaatit ja paperipyyhkeet kaikissa wc-tiloissa sekä desifiointiannostelija sisäänkäynnin aulassa. Kaikilla kentilllä on desifiointiainepullot. Riskiryhmään kuuluville ei suositella pelaamista. Ulkomailta saapuvien tulee noudattaa 14 päivän karanteenisuositusta ennen hallissa pelaamista.