Hallietiketti ja turvallisuusohjeet

KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN EHKÄISEMISOHJEET

VÄLTÄ LÄHIKONTAKTEJA JA HUOLEHDI HYGIENIASTA!

HALLIN AULASSA JA PELIKENTILLÄ ON KÄSIEN DESINFIOINTIAINETTA. OLEMME JO PITKÄÄN TEHOSTANEET SIIVOUSTA JA MONESSA TARTTUMAPINNASSA ON TARRAKALVO VIRUKSIA JA BAKTEEREJA VASTAAN.

VALTAKUNNALLISTEN SUOSITUSTEN MUKAISESTI SUOSITTELEMME EDELLEEN, ETTÄ 12-VUOTIAAT JA SITÄ VANHEMMAT HALLISSA ASIOIVAT KÄYTTÄVÄT KASVOMASKIA YLEISISSÄ TILOISSA ELI MUUALLA KUIN PELIKENTILLÄ.

HALLILLE SAA TULLA AINOASTAAN, JOS TUNTEE ITSENSÄ TÄYSIN TERVEEKSI. HALLILLE EI MYÖSKÄÄN SAA TULLA, JOS JOKU SAMASSA TALOUDESSA ASUVISTA ON SAIRAANA.

PELIKENTÄLLÄ SAA OLLA VAIN PELAAJAT. EI MUITA YLIMÄÄRÄISIÄ. KAIKKIEN PELAAJIEN YHTEYSTIEDOT PITÄÄ VUORON VARAAJALLA OLLA TIEDOSSA!

HALLILLE TULLAAN SOPIVASTI JUURI ENNEN PELITUNTIA, JOTTA VÄLTETÄÄN TARPEETON OLESKELU JA TARPEETTOMAT KOHTAAMISET HALLIN TILOISSA. PELIKENTÄLLE SAA MENNÄ VAIN TÄSMÄLLISESTI VASTA KUN OMA PELITUNTI ALKAA – EI ETUKÄTEEN. PELITUNNIN JÄLKEEN POISTUTAAN KENTÄLTÄ RIPEÄSTI.

PUKUHUONEET JA SUIHKUTILAT OVAT AVOINNA. TARPEETONTA OLESKELUA JA LÄHIKONTAKTEJA PUKUHUONEISSA KANNATTAA EDELLEEN VÄLTTÄÄ.

ULKOJALKINEILLA EI SAA MISSÄÄN NIMESSÄ MENNÄ PELIKENTILLE!

Halliin ja varausjärjestelmään liittyvissä asioissa päivystämme numerossa 0400-704704