Hallietiketti ja turvallisuusohjeet

KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN EHKÄISEMISOHJEET. TARTUNTATAUTILAIN 58 h §:N MUKAISESTI.

ALLA OLEVIEN OHJEIDEN LISÄKSI VOIT TUTUSTUA 58 h §:n SUUNNITELMAAMME TÄSTÄ

VÄLTÄ LÄHIKONTAKTEJA JA HUOLEHDI HYGIENIASTA!

HALLIN AULASSA JA PELIKENTILLÄ ON KÄSIEN DESINFIOINTIAINETTA. OLEMME JO PITKÄÄN TEHOSTANEET SIIVOUSTA JA MONESSA TARTTUMAPINNASSA ON TARRAKALVO VIRUKSIA JA BAKTEEREJA VASTAAN. USEASSA WC-TILASSAMME VOI HELPOSTI PESTÄ KÄDET. SAIPPUA-AUTOMAATIT TOIMIVAT TUNNISTIMILLA SAMOIN KUIN PAPERIPYYHEAUTOMAATTI KÄSIEN KUIVAAMISEEN.

THL:N SUOSITUKSEN MUKAISESTI MEKIN SUOSITTELEMME, ETTÄ ROKOTETUT JA ROKOTTAMATOMAT 12-VUOTIAAT JA SITÄ VANHEMMAT HALLISSA ASIOIVAT KÄYTTÄVÄT KASVOMASKIA YLEISISSÄ TILOISSA ELI KAIKKIALLA MUUALLA PAITSI PELIKENTILLÄ.

HALLILLE SAA TULLA AINOASTAAN, JOS TUNTEE ITSENSÄ TÄYSIN TERVEEKSI. HALLILLE EI MYÖSKÄÄN SAA TULLA, JOS JOKU SAMASSA TALOUDESSA ASUVISTA ON SAIRAANA.

PELIKENTÄLLÄ SAA OLLA VAIN PELAAJAT. EI MUITA YLIMÄÄRÄISIÄ. KAIKKIEN PELAAJIEN YHTEYSTIEDOT PITÄÄ VUORON VARAAJALLA OLLA TIEDOSSA!

HALLILLE TULLAAN SOPIVASTI JUURI ENNEN PELITUNTIA, JOTTA VÄLTETÄÄN TARPEETON OLESKELU JA TARPEETTOMAT KOHTAAMISET HALLIN TILOISSA. PELIKENTÄLLE SAA MENNÄ VAIN TÄSMÄLLISESTI VASTA KUN OMA PELITUNTI ALKAA – EI ETUKÄTEEN. PELITUNNIN JÄLKEEN POISTUTAAN KENTÄLTÄ RIPEÄSTI.

SÄILYTÄ KAIKESSA TOIMINNASSA RIITTÄVÄ TURVAVÄLI MUIHIN. HUOMIO OPASTEEMME!

TARPEETONTA KÄYNTIÄ, OLESKELUA JA LÄHIKONTAKTEJA PUKUHUONEISSA PITÄÄ VÄLTTÄÄ.

ULKOJALKINEILLA EI SAA MISSÄÄN NIMESSÄ MENNÄ PELIKENTILLE!

Halliin ja varausjärjestelmään liittyvissä asioissa päivystämme numerossa 0400-704704

Päivitetty viimeksi 3.12.2021