Hallietiketti ja turvallisuusohjeet

TURVALLISUUSOHJEET JA SUUNNITELMA LÄHIKONTAKTIEN ESTÄMISEKSI
Päivitetty 29.4.2021

LUE NÄMÄ OHJEET HUOLELLISESTI! SALIBANDYN OSALTA TARKENNUKSET ALEMPANA.

HALLILLE SAA TULLA SISÄÄN VAIN, JOS OMA PELIVARAUS ON VALMIINA. HARRASTUKSEEN SAATTAJAT, KUTEN VANHEMMAT, EIVÄT TULE SISÄTILOIHIN.

PIDÄ KAIKISSA TILANTEISSA KAHDEN METRIN TURVAVÄLI JA HUOLEHDI HYGIENIASTA! HALLIN AULASSA JA PELIKENTILLÄ ON KÄSIEN DESINFIOINTIAINETTA. OLEMME JO PITKÄÄN TEHOSTANEET SIIVOUSTA JA MONESSA TARTTUMAPINNASSA ON TARRAKALVO VIRUKSIA JA BAKTEEREJA VASTAAN. 

VELVOITAMME 12-VUOTIAAT JA SITÄ VANHEMMAT HALLISSA ASIOIVAT KÄYTTÄMÄÄN KASVOMASKIA YLEISISSÄ TILOISSA!

HALLILLE SAA TULLA AINOASTAAN, JOS TUNTEE ITSENSÄ TÄYSIN TERVEEKSI. HALLILLE EI MYÖSKÄÄN SAA TULLA, JOS JOKU SAMASSA TALOUDESSA ASUVISTA ON SAIRAANA.

PELIKENTÄLLÄ SAA OLLA VAIN PELAAJAT. EI MUITA YLIMÄÄRÄISIÄ. KAIKKIEN PELAAJIEN YHTEYSTIEDOT PITÄÄ VUORON VARAAJALLA OLLA TIEDOSSA!

MAILAPELIEN PELIKENTILLÄ ON PELAAJIA VARTEN VAIN KAKSI TUOLIA, JOTTA KUKAAN EI ISTU TOISEN LÄHELLÄ TAUONKAAN AIKANA. MAILAPELIEN NELINPELIVUOROISSA TAUON AIKANA KAKSI MUUTA SEISOVAT YLI KAHDEN METRIN ETÄISYYDELLÄ MUISTA.

PELITUNTI LOPETETAAN 5 MIN ENNEN, JOTTA VAIHTO SUJUU TURVALLISESTI JA VÄLTETÄÄN KOHTAAMISIA JA SAMANAIKAISTA OLESKELUA TILOISSA!

HALLILLE TULLAAN SOPIVASTI JUURI ENNEN PELITUNTIA, JOTTA VÄLTETÄÄN TARPEETON OLESKELU JA TARPEETTOMAT KOHTAAMISET HALLIN TILOISSA. PELIKENTÄLLE SAA MENNÄ VAIN TÄSMÄLLISESTI VASTA KUN OMA PELITUNTI ALKAA – EI ETUKÄTEEN. PELITUNNIN JÄLKEEN POISTUTAAN RIPEÄSTI ENNEN KUIN SEURAAVA PELITUNTI ALKAA. PELIKENTILLE MENTÄESSÄ JA NIILTÄ POISTUESSA ON MASKIA EHDOTTOMASTI KÄYTETTÄVÄ!

PUKUHUONEET JA SUIHKUTILAT OVAT SULJETTUINA. YLEISET WC-TILAT OVAT AVOINNA.

ULKOJALKINEILLA EI SAA MISSÄÄN NIMESSÄ MENNÄ PELIKENTILLE!

MAKSA PELITUNTISI MIELELLÄÄN ETUKÄTEEN VERKKOMAKSUNA TAI KÄY MAKSAMASSA KASSALLA KERRALLA ISOMPI SUMMA OMAAN KASSASALDOOSI. VÄLTÄ KÄTEISEN KÄYTTÖÄ.

MITÄÄN OTTELUITA EI SAA JÄRJESTÄÄ!

HENKILÖKUNTA VALVOO OHJEIDEN NOUDATTAMISTA JA RIKKOJILLE ANNETAAN VÄLITÖN PORTTIKIELTO TILOIHIN!

Pelikentillä ei tietenkään maskia tarvitse käyttää tai mikäli maskin käyttämiselle on olemassa terveydellinen este.

Nämä ohjeet ovat samalla AVI:n vaatima kirjallinen suunnitelmamme asiakkaiden ja osallistujien lähikontaktien välttämiseksi. Ohje on myös nähtävillä toimitiloissamme ovissa, ilmoitustauluilla, infotelevisiossa ja paperitulosteena asiakkaiden käyttöön.

Näitä ohjeita, määräyksiä tai rajoituksia voidaan muuttaa, täydentää tai tarkentaa milloin vaan viranomaisten uusien määräysten tai ohjeiden mukaisesti. Tervetuloa ja pysytään terveinä!

LISÄOHJEET SALIBANDYHALLIN OSALTA

Kaikki ylläoleva on voimassa ja lisäksi: Toiminta toteutetaan tavalla, jossa lähikontaktit voidaan välttää. Harrastus järjestetään niin, että osallistujat voivat säilyttää turvavälin. Suurissa tiloissa, kuten salibandyhallissamme, voi toimia pelikentällä siten, että kenttäpuoliskolla on yhtä aikaa korkeintaan 10 harrastajaa. Vaihtopenkit ovat meillä niin pitkät, että turvaväli kaksi metriä on helppo säilyttää ja osa voi tarpeen mukaan istua katsomon penkeillä.

Ryhmäkoon mitoittamisesta sekä muiden ohjeiden valvonnasta vastaa ryhmän vetäjä. Mitään otteluita, kilpailuita, turnauksia, esityksiä tai tapahtumia ei saa järjestää.

Tennishallin kahvioon eivät salibandyn pelaajat saa tulla aikaa viettämään. Ryhmän vetäjä voi tarpeen tullen käydä hallin kassalla tekemässä pelivuorojen maksuja.

YLEISIÄ TURVALLISUUSOHJEITA

Emme vuokraa tai lainaa pelivälineitä. Vältä käteisen rahan käyttöä. Lisäksi toivomme, että kaikessa toiminnassa käytetään käytännön järkeä, jotta viruksen leviäminen saataisiin kuriin. Jokainen pelaaja on vastuussa itsestään ja päätöksestään lähteä pelaamaan. Suojaathan suusi ja nenäsi, jos yskit tai aivastat ja laitat kaikki paperinenäliinat ja käsipyyhkeet rypistettyinä suoraan roskakoreihin. Käsihygienia on edelleen tärkeää. Hallissa on saippua-automaatit ja paperipyyhkeet kaikissa wc-tiloissa sekä desinfiointiannostelija sisäänkäynnin aulassa ja kaikilla kentillä on desinfiointiainepullot. Pysytään terveinä!

Halliin ja varausjärjestelmään liittyvissä asioissa päivystämme numerossa 0400-704704