Hallietiketti ja turvallisuusohjeet

TURVALLISUUSOHJEET JA SUUNNITELMA LÄHIKONTAKTIEN ESTÄMISEKSI

LUE NÄMÄ OHJEET HUOLELLISESTI! SALIBANDYN OSALTA TARKENNUKSET ALEMPANA.

HALLILLE SAA TULLA SISÄÄN VAIN, JOS OMA PELIVARAUS ON VALMIINA. HARRASTUKSEEN SAATTAJAT, KUTEN VANHEMMAT, EIVÄT TULE SISÄTILOIHIN.

PIDÄ KAIKISSA TILANTEISSA KAHDEN METRIN TURVAVÄLI JA HUOLEHDI HYGIENIASTA!

VELVOITAMME 12-VUOTIAAT JA SITÄ VANHEMMAT HALLISSA ASIOIVAT KÄYTTÄMÄÄN KASVOMASKIA YLEISISSÄ TILOISSA!

HALLILLE SAA TULLA AINOASTAAN, JOS TUNTEE ITSENSÄ TÄYSIN TERVEEKSI. HALLILLE EI MYÖSKÄÄN SAA TULLA, JOS JOKU SAMASSA TALOUDESSA ASUVISTA ON SAIRAANA.

PELIKENTÄLLÄ SAA OLLA VAIN PELAAJAT (ENINTÄÄN NELJÄ). EI MUITA PERHEENJÄSENIÄ. KAIKKIEN PELAAJIEN YHTEYSTIEDOT PITÄÄ VUORON VARAAJALLA OLLA TIEDOSSA!

PELIKENTILLÄ ON PELAAJIA VARTEN VAIN KAKSI TUOLIA, JOTTA KUKAAN EI ISTU TOISEN LÄHELLÄ TAUONKAAN AIKANA. NELIPELIVUOROISSA TAUON AIKANA KAKSI MUUTA SEISOVAT YLI KAHDEN METRIN ETÄISYYDELLÄ MUISTA.

PELITUNTI LOPETETAAN 5 MIN ENNEN, JOTTA VAIHTO SUJUU TURVALLISESTI JA VÄLTETÄÄN KOHTAAMISIA!

HALLILLE TULLAAN SOPIVASTI JUURI ENNEN PELITUNTIA, JOTTA VÄLTETÄÄN TARPEETON OLESKELU HALLIN TILOISSA. PELIKENTÄLLE SAA MENNÄ VAIN TÄSMÄLLISESTI VASTA KUN OMA PELITUNTI ALKAA – EI ETUKÄTEEN. PELITUNNIN JÄLKEEN POISTUTAAN RIPEÄSTI. PELIKENTILLE MENTÄESSÄ JA NIILTÄ POISTUESSA ON MASKIA EHDOTTOMASTI KÄYTETTÄVÄ!

PUKUHUONEET JA SUIHKUTILAT OVAT SULJETTUINA. YLEISET WC-TILAT OVAT AVOINNA.

ULKOJALKINEILLA EI SAA MISSÄÄN NIMESSÄ MENNÄ PELIKENTILLE!

MAKSA PELITUNTISI MIELELLÄÄN ETUKÄTEEN VERKKOMAKSUNA TAI KÄY MAKSAMASSA KASSALLA KERRALLA ISOMPI SUMMA OMAAN KASSASALDOOSI.

MITÄÄN OTTELUITA EI SAA JÄRJESTÄÄ!

TENNISHALLIN PUOLELLA KAIKISSA TILOISSA ALLE 20-VUOTIAIDEN VALMENNUSRYHMÄN KOKO ON ENINTÄÄN 10 NUORTA JA VALMENTAJA. YLI 20-VUOTIAIDEN VALMENNUKSESSA RYHMÄN KOKO ON ENINTÄÄN NELJÄ HENKILÖÄ JA VALMENTAJA.

HENKILÖKUNTA VALVOO OHJEIDEN NOUDATTAMISTA JA RIKKOJILLE ANNETAAN VÄLITÖN PORTTIKIELTO TILOIHIN! PYYDÄMME MYÖS ASIAKKAITAMME KERTOMAAN MEILLE MAHDOLLISISTA HAVAITUISTA RIKKOMUKSISTA.

Pelikentillä ei tietenkään maskia tarvitse käyttää tai mikäli maskin käyttämiselle on olemassa terveydellinen este.

LISÄOHJEET SALIBANDYHALLIN OSALTA

Alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten yksilö- ja pienryhmäharjoittelu mahdollistetaan salibandyhallin sisätiloissa, joissa harrastusryhmän koko voi olla enintään 10 (lasten tai nuorten määrä 10). Harrastusryhmän kokoonpano pitää olla vakiintunut ja perustuu ennakkoilmoittautumiseen. Tilat avataan vain varattuja vuoroja varten eikä avoimelle käytölle. Seuran tulee tietää, ketkä ovat tulossa vuorolle tai harrastukseen. Näiden vuorojen käyttöönotosta on sovittava etukäteen. Kaikki vuorot ovat oletusarvoisesti suljettu ilman yhteydenottoa. Ota yhteys Timo Havulinnaan, puh 0400-704704 tai info@tuusulantenniskeskus.fi

Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle. Kasvomaskin käyttöä edellytetään muulloin paitsi urheilusuoritusten aikana. Toiminta toteutetaan tavalla, jossa lähikontaktit voidaan välttää tai ne vähenevät merkittävästi.

Harrastusryhmän koko on mitoitettava niin, että osallistujat voivat säilyttää turvavälin. Suurissa tiloissa, kuten salibandyhallin yhdellä kentällä, voi toimia kaksi ryhmää kuitenkin siten, että ryhmät eivät ole keskenään kontaktissa. Tämä tarkoittaa tilakohtaista harkintaa. Ryhmäkoon mitoittamisesta ja valvonnasta sekä muiden ohjeiden valvonnasta vastaa toiminnan järjestäjä.

Mitään otteluita, kilpailuita, turnauksia, esityksiä tai tapahtumia ei saa järjestää.

YLEISIÄ TURVALLISUUSOHJEITA

Mene pelikentälle täsmällisesti vasta kun vuorosi alkaa ja edelliset ovat kokonaan poistuneet. Turhaa halleilla oleilua tulee välttää. Emme vuokraa tai lainaa pelivälineitä. Vältä käteisen rahan käyttöä. Lisäksi toivomme, että kaikessa toiminnassa käytetään käytännön järkeä, jotta viruksen leviäminen saataisiin kuriin. Jokainen pelaaja on vastuussa itsestään ja päätöksestään lähteä pelaamaan. Hallille saa tulla ainoastaan, jos tuntee itsensä täysin terveeksi. Hallille ei myöskään saa tulla, jos joku samassa taloudessa asuvista on sairaana. Kahden metrin turvavälisääntöä pitää noudattaa. Suojaathan suusi ja nenäsi, jos yskit tai aivastat ja laitat kaikki paperinenäliinat ja käsipyyhkeet rypistettyinä suoraan roskakoreihin. Käsihygienia on edelleen tärkeää. Hallissa on saippua-automaatit ja paperipyyhkeet kaikissa wc-tiloissa sekä desinfiointiannostelija sisäänkäynnin aulassa ja kaikilla kentillä on desinfiointiainepullot. Pysytään terveinä!

Halliin ja varausjärjestelmään liittyvissä asioissa päivystämme numerossa 0400-704704