Hinnasto

Varaukset netissä TÄSTÄ

HINNAT 17.8.2020 – 31.5.2021 (todennäköiset myös 16.8.2021 – 31.5.2022)

Irtovarausten ja vakiovuorovarausten hinnat ovat samat. Pelitunti maksetaan ennen tunnin alkua hallin kassalle. Katso muut maksutavat tältä sivulta alempaa!
Suosittelemme kätevää verkkomaksua!

Yhtiöllä on oikeus laskuttaa maksamatta jäänyt irtovuoro vuoroa seuraavana päivänä ja lisätä laskuun laskutuslisä 2,00€.

Mahdolliset kuukauden aikana rästiin jääneet vakiovuorojen pelimaksut laskutetaan aina kuun viimeinen päivä sähköpostiin lähtevällä laskulla ja laskuun lisätään laskutuslisä 2,00€.

Kaikki tällä sivulla olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron.

TENNIS

  • arkisin 8 -15.30 alkavat tunnit 14 € / h
  • arkisin 16 ja sen jälkeen + la/su 24 € / h

SULKAPALLO

  • arkisin 8 -15.15 alkavat tunnit 14 € / h
  • arkisin 16.15 ja sen jälkeen + la/su 16 € / h

SQUASH

  • arkisin 8 -15.00 alkavat tunnit 12 € / h
  • arkisin 16 ja sen jälkeen + la/su 14 € / h

PINGIS – aina 7 € / h

SALIBANDY

    • arkisin ma-pe 8 -15 alkavat tunnit 40 € / h
    • arkisin 16 alkavat ja sen jälkeen + la/su 90 € / h

KESÄN HINNAT 1.6.-15.8.2021

Kaikkina päivinä ja kellonaikoina:
Tennis ja sulkapallo 16€ / h
Squash: 14 € / h
Salibandy 45 € / h
Pingiksen avaamista kesäksi tutkitaan parhaillaan.

Halli toimii itsepalveluna!

Pelitunnit ajalla 1.6.-15.8.2021 on maksettava varauksen yhteydessä verkkomaksuna, kassasaldolla tai sarjakortilla (käy kesällä millloin vaan tennis, sulkapallo ja squash). Henkilökunta ei ole paikalla.

Yritykset ja seurat voivat pyytää laskutusluvan kesän tunteihin. Pyyntö sähköpostiin tai yhteydenottolomakkeella

Voit maksaa kassallamme itsellesi halutun määrän kassasaldoa kaikilla meillä hyväksytyillä maksuvälineillä. Myynnissä myös yksityishenkilöille tarkoitettuja elektronisia sarjakortteja arkipäivien tenniksen, sulkapallon ja squashin päivätunteihin. Tiettyinä pyhäpäivinä ja kesällä (katso Aukioloajat) pelitunnit on maksettava varauksen yhteydessä ja tällöin sarjakortti on voimassa mihin aikaan tahansa. Voit käyttää kassasaldoasi tai sarjakorttisaldoasi tehdessäsi nettivarauksia! Jos joudut perumaan hyväksytyn peruutusajan puitteissa kassasaldolla tai sarjakortilla maksamasi tunnin, niin kassasaldo tai sarjakorttisaldo palaa tilillesi. Vakiovuoroilla pelaavien pelituntimaksuja voimme toimistolla kirjata maksetuiksi kassasaldolla.

Pelituntien maksu on nyt mahdollista myös verkkomaksuna! Voit maksaa irtovaraukset tai vakiovuorojasi helposti verkkomaksuina. Mikäli joudut perumaan varatun ja maksetun tunnin, niin sinulle palautuu verkkomaksusaldoa tai kassasaldoa. Katso miten hyödynnät saldon tulevaan varaukseen SALDON KÄYTTÄMINEN UUTEEN VARAUKSEEN

Tulevia tunteja voit maksaa kuinka pitkälle tahansa ja aiempia kuluvan kuun. Mikäli maksat irtovuoroja verkkomaksuina niin maksu on tehtävä varauksen yhteydessä tai viimeistään pelipäivän aikana. Ohje pelitunnin maksamiseen verkkomaksuna ennen pelivuoroa tai pelivuoron jälkeen: VARAUSTEN VERKKOMAKSU

Jäljellä olevaa kassasaldoa, verkkomaksusaldoa tai sarjakorttien pelituntimäärää emme voi palauttaa asiakkaalle rahana. Saldoja voi käyttää vain tuleviin varauksiin.