Hinnasto

Varaukset netissä TÄSTÄ

HINNAT 16.8.2021 – 31.5.2022

Irtovarausten ja vakiovuorovarausten hinnat ovat samat. Pelitunti maksetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna tai omalla kassasaldolla tai kuitenkin viimeistään ennen pelitunnin alkua hallin kassalle. Katso lisätietoa alempana!

Kaikki tällä sivulla olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%.

TENNIS

  • arkisin 8 -15.30 alkavat tunnit 14 € / h
  • arkisin 16 ja sen jälkeen + la/su 24 € / h

SULKAPALLO

  • arkisin 8 -15.15 alkavat tunnit 14 € / h
  • arkisin 16.15 ja sen jälkeen + la/su 16 € / h

SQUASH

  • arkisin 8 -15.00 alkavat tunnit 12 € / h
  • arkisin 16 ja sen jälkeen + la/su 14 € / h

PINGIS – aina 8 € / h

SALIBANDY

    • arkisin ma-pe 8 -15 alkavat tunnit 40 € / h
    • arkisin 16 alkavat ja sen jälkeen + la/su 90 € / h

Voit maksaa varauksia verkkomaksuina ja verkkomaksuosiossa voit nykyään valita maksutavaksi myös ePassin tai Smartumin (todellinen maksu siellä – älä tee omatoimisia maksuja näiden sovelluksilla). Tai voit maksaa kassallamme itsellesi halutun määrän kassasaldoa kaikilla meillä hyväksytyillä maksuvälineillä. Kassasaldon talletus on voimassa 12kk maksuhetkestä. Tiettyinä pyhäpäivinä ja kesällä (katso Aukioloajat) pelitunnit on maksettava varauksen yhteydessä joko verkkomaksuna tai kassaldollasi. Jos joudut perumaan hyväksytyn peruutusajan puitteissa verkkomaksuna tai kassasaldolla maksamasi tunnin, niin saldo palautuu käyttöösi seuraavia varauksia varten. Vakiovuoroilla pelaavien pelituntimaksuja voimme toimistolla kirjata maksetuiksi kassasaldolla.

Tulevia vakiovuorotunteja sekä aiempia kuluvan kuun varauksia voit myös maksaa verkkomaksuina. Ohje: VARAUSTEN VERKKOMAKSU

Yhtiöllä on oikeus laskuttaa maksamatta jäänyt irtovuoro vuoroa seuraavana päivänä ja lisätä laskuun laskutuslisä 2,00€. Mahdolliset kuukauden aikana rästiin jääneet vakiovuorojen pelimaksut laskutetaan aina kuun viimeinen päivä sähköpostiin lähtevällä laskulla ja laskuun lisätään laskutuslisä 2,00€.

Jäljellä olevaa kassasaldoa, verkkomaksusaldoa tai sarjakorttisaldoa emme voi palauttaa asiakkaalle rahana. Saldoja voi käyttää vain tuleviin varauksiin. Kassasaldon talletus on voimassa 12kk maksuhetkestä.