Ajankohtaista

KESÄAJAN PELITUNNIT KESÄ 2021

Kesäaikana 1.6.-15.8.2021 kaikki pelilajimme ovat pelattavissa. Varaukset varausjärjestelmämme kautta. Sisään omalla pin-koodillasi. Kenttävalot syttyvät automaattisesti viisi minuuttia ennen varausta ja sammuvat viisi minuuttia varauksen jälkeen.

Varmista ettei pelitossuistasi jää mitään jälkiä kenttiin etkä käytä samoja jalkineita ulkona ja meidän sisäkentillämme! Jos tulet sisälle likaisilla ulkojalkineilla tai tennistossuilla massakentiltä, niin jätä jalkineet jo tuulikaappiin tai heti eteisen puolelle. Pukuhuoneet ja suihkut pidämme edelleen toistaiseksi suljettuina.

Kaikkien lajien kesävaraukset on maksettava varauksen yhteydessä joko verkkomaksuna tai omalla saldollasi. Kassamme on suljettuna kesäajan.

Yritykset ja seurat voivat pyytää sähköpostimme kautta laskutusluvan kesän tunteihin.

Kesäpingis sijaitsee alakerrassa sulkapalloon johtavan käytävän varrella väestönsuojatilassa (tunnetaan myös nimellä Peilisali). Oma pin-koodisi toimii varauksen yhteydessä sekä hallin ulko-oven että pingishuoneen oven koodinäppäimistöön. Pingiksen hinta on 8€/h. Lue erityisohjeet ovessa ja huoneen sisällä olevista lapuista. Ulkojalkineet jätetään pelihuoneen ulkopuolelle käytävän jalkinekaukaloihin.