Osakkeenomistus

Osakkenomistajan oikeudet

Yhtiön hallitus on määritellyt, että osakkeenomistajalla on etuoikeus säilyttää kuluvalla pelikaudella varauk­ses­saan oleva tunti myös seuraavana kautena. Tämä koskee minkä tahansa lajin pelituntia eli yksi osake oikeuttaa yh­teen tuntiin tennistä, sulkapalloa, salibandyä tai squashia. Osakkeenomistajan on ilmoi­tettava hallin toimistoon vuosittain toukokuun puoleenväliin mennessä haluaako hän säilyttää oman tuntinsa myös seuraavalla kaudella sen uhalla, että hän muuten menettää siihen oikeutensa. Varausoikeus perustuu siihen, että osakkeenomistaja itse pelaa omalla tunnillaan. Lähetämme kaikille vakiovuoron haltijoille toukokuun alussa sähköpostiin kyselyn vuoron jatkamisesta seuraavalla kaudella.

Kun näistä tunneista on saatu selvyys, on seuraava etuoikeus jäljellä olevien tuntien varaamiseen niillä osakkeenomistajilla, joilla nyt ei ole vakiotuntia tai jotka haluavat muuttaa kuluvan pelikauden tuntinsa ajankohtaa. Toive on ilmoitettava vuosittain toukokuun loppuun mennessä. Mikäli useampi osakkeenomistaja on tällöin halukas varaamaan täsmälleen saman pelitunnin niin asia ratkaistaan arvalla.

Salibandyn suhteen on poikkeuksellisesti myönnetty etuoikeustunteja seuroille valmennukseen.

Tämän jälkeen saavat kaikki varata vapaita tunteja halunsa mukaan. Tunnit jaetaan tällöin varaamisjärjestyksessä!

Mikäli et ole osakkeenomistaja ja sinulla on nyt vakiovuoro, jonka haluaisit säilyttää myös seuraavana kautena, niin ilmoita toiveesi toukokuun puoleenväliin mennessä men­nessä vastaamalla meiltä sähköpostiisi huhti/toukokuun vaihteessa tulevaan tiedusteluun haluatko jatkaa vakiovuoroasi myös seuraavalla kaudella. Annamme näille varaajille etu­oikeuden säilyttää tuntinsa myös ensi kautena, paitsi jos joku osak­keenomistajista yllä ker­rotun oikeutensa perusteella haluaa juuri ko. tunnin. Tällöin otamme sinuun yhteyden ja koetamme löytää sinulle sopivan muun tunnin.

Osakkeenomistajalta ei peritä mitään vuotuisia vastikemaksuja. Yhtiön yhtiöjärjestys ei määrittele mitään osakkeisiin liittyviä oikeuksia tai velvotteita.

Osakkeiden myyminen ja ostaminen

Jos olet kiinnostunut myymään osakkeesi voit laittaa siitä ilmoituksen hallin ilmoitustaululle ja ilmoittaa allekirjoittaneelle vaikkapa sähköpostilla tiedot.

Jos olet kiinnostunut ostamaan osakkeen ota yhteys allekirjoittaneeseen. Tällä hetkellä on tiedossa muutama halukas osakkeen myyjä. Viimeaikaiset osakekaupat ovat syntyneet hintahaarukassa 800 – 1000€.

Timo Havulinna
toimitusjohtaja
puh 0400 704704
timo@havulinna.fi