Pelituntivaraukset

Varausjärjestelmään pääset täältä:

https://tuusulantenniskeskus.cintoia.com

Päivystyspuhelinnumeromme löydät tästä linkistä: Päivystyspuhelin

Vuoron varaaminen aloitetaan klikkaamalla varauskalenterin Varaa-linkkiä, jonka jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään varaukseen tarvittavat tiedot ja vahvistamaan varauksen. Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun on myös luotava itsellesi käyttäjätunnus. Jatkossa voit tehdä varauksia nopeasti omalla käyttäjätunnuksellasi. Yksittäisiä vuoroja voi varata kuluvasta päivästä aina kaksi viikkoa eteenpäin.

HUOM! Tuntivarauksia tai vuorojen peruutuksia ei hyväksytä sähköpostin välityksellä!

HUOM! Varauksen peruminen on tehtävä yksittäisvuorojen osalta viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua. Mikäli yksittäisvuoroa ei makseta tai peruta ajoissa, niin se laskutetaan seuraavana päivänä varaajalta ja laskuun lisätään laskutuslisä 3,00 €.

VAKIOVUOROLAINEN

Varausjärjestelmän kautta vakiovuorolaiset voivat helposti hallita omia tietojaan ja pelituntejaan. Vakiovuoron voi laittaa myyntiin ennen pelivuoron alkua. Mikäli myyntiin laitettu vakiovuorotunti ei menisikään kaupaksi niin vakiovuoron haltija on maksuvelvollinen ko. tunnista.

Valitsemalla ”Omat varaukset” saat listauksen pelivuoroistasi sekä pystyt tarvittaessa laittamaan niitä myyntiin silloin kun et itse pääse pelaamaan. Voit omilla tunnuksillasi varata myös vapaita irtovuoroja.

Lisätietoja ja opastusta hallin toimistolta.